Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Petit Rêve. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

Verkoper

Petit Rêve is gevestigd op volgend adres :
Stadensteenweg 72
8920 Poelkapelle
België

BTW nr : BE0842.205.567

Prijzen 

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro.
De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld.
De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw.
De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid 

Alle artikelen die verkocht worden door Petit Rêve worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op)

Bestelling en betaling

Bij het bestellen van een artikel zal u een bevestigingsmail met betaaluitnodiging ontvangen.

Bestelde artikelen worden verzonden na ontvangst van het bedrag op onze rekening.

Leveringstermijn en verzending

Na ontvangst van de betaling wordt het artikel verzonden en zal u dit , indien het artikel voorradig is, binnen de week ontvangen.

Voor artikelen op bestelling geldt een leveringstermijn van ongeveer 4 weken na ontvangst betaling.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien door overmacht bovenvermelde termijnen niet kunnen worden nageleefd of een pakket verloren raakt bij Bpost.

U betaalt geen verzendkosten indien uw bestelling meer dan 100€ bedraagt, en uw bestelling kan gratis afgehaald worden na afspraak in onze winkel te Poelkapelle. Bij bestellingen lager dan 100€ wordt de vermelde verzendkost in rekening gebracht.

Ruilen en retourneren

Daar onze artikelen personaliseerbaar zijn, zijn dit volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen waardoor het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen niet geldt. Indien u twijfels heeft omtrent maat of kleur,contacteer ons vrijblijvend. op het e-mail adres info@petit-reve.be of via de contact pagina.

Wij leveren enkel in België.

Garantie

Op aangekochte artikelen geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.
Petit Rêve kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangboden op onze website.

Bij vragen, contacteer ons vrijblijvend op het e-mail adres info@petit-reve.be of via de contact pagina

0

Start typing and press Enter to search